Bach bloesem remedies en zwangerschap - Bach Bloesem Remedies

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Informatie:
Bach bloesem remedies kunnen een ondersteuning zijn tijdens de zwangerschap.

Ook als je kind is geboren geven de Bach bloesem remedies een bijzondere ondersteuning in het weer in balans komen van lichaam en geest.

Bach bloesem remedies kunnen ons helpen om emotioneel in balans te komen en die balans ook vast te houden. Wat we ook aan emoties tegenkomen – angstig zijn, moedeloos gevoel, onzeker gevoel – de Bach bloesem remedies helpen ons deze emoties te overwinnen.

De Bach bloesem remedies kunnen met een gerust gevoel tijdens de zwangerschap en borstvoeding gebruikt worden. Wij adviseren wel om uw arts, gynaecoloog, verloskundige of kraamverzorger hiervan op de hoogte te stellen.

Enkele toepassingen van Bach bloesem remedies tijdens een zwangerschap:
 • Een zwangerschap betekend een grote verandering in je leven daardoor kun je jezelf onzeker voelen. De Bach bloesem remedie Walnut kan hierbij een ondersteuning bieden.

 • Het is altijd spannend als er een echo gemaakt wordt. Je vraagt je dan af of alles wel goed gaat met je baby. De Bach bloesem remedie Red Chestnut biedt een ondersteuning bij emoties die je kunt voelen omdat je bezorgd bent over het welzijn van iemand anders in dit geval je ongeboren baby.

 • Als je zwanger bent dan moet je heel veel regelen. Er malen dan veel gedachten door je hoofd. Als je gedachten maar door je hoofd blijven malen en je zou graag wat meer rust in je hoofd willen hebben dan kan White Chestnut ondersteuning bieden.

 • Door de fysieke veranderingen kan je soms een hekel krijgen aan je uiterlijk. De Bach bloesem remedie Crab Apple helpt je de fysieke veranderingen duidelijk te zien en hier niet emotioneel op te reageren.

 • Als je zwangerschap al wat verder gevorderd is dan kun je erg moe gaan voelen tot uitgeput aan toe. De Bach bloesem remedie Olive kan hierbij een ondersteuning zijn.

 • Soms sleept de tijd zich voort. Je denkt en zegt vaak: “van mij mag de baby morgen al komen!” Je bent geïrriteerd en ongeduldig. De Bach bloesem remedie Impatiens kan hierbij helpen.

Enkele toepassingen van Bach bloesem remedies na een zwangerschap:
 • Je hebt veel last van vermoeidheid door nachtvoedingen en het verschonen van luiers. De Bach bloesem remedie Olive kan hierbij een goede ondersteuning zijn.

 • Bent je onzeker over het moederschap? Soms twijfel je aan je eigen capaciteiten en is het eenvoudiger even een stapje terug te doen en bepaalde dingen aan anderen over te laten. De Bach bloesem remedies Larch is geschikt als je denkt dat je niet de juiste vaardigheden bezit.

 • Vraag je jezelf vaak af of het wel goed gaat met de baby? Als u bezorgd bent over het welzijn van de baby, probeer dan de Bach bloesem remedies Red Chestnut om meer zelfvertrouwen te krijgen. Dan kun je weer meer van je baby genieten.

 • Na de geboorte van je kind kun je last hebben van de Baby blues. Als je voelt dat je een lichte tegenslag hebt probeer dan de Bach bloesem remedies Gentian. Als u geen tegenslag hebt maar je voelt je wel somber zonder duidelijke reden dan is de Bach bloesem remedie Mustard geschikt.

 • Borstvoeding is voor veel moeders iets bijzonders. Sommige moeders zijn niet in staat om borstvoeding te geven, maar het is heel belangrijk dat deze bijzondere tijd met je pasgeboren baby niet overschaduwd wordt. Voel je jezelf niet gelukkig met deze situatie? Probeer dan de Bach bloesem remedie Pine.

 • Heb je er nog steeds moeite mee om je aan te passen aan je nieuwe leven met je pasgeboren baby? De Bach bloesem remedie Walnut is ook hier weer uitstekend toe te passen.

Ben jij zwanger en kun je emotionele ondersteuning gebruiken van de Bach bloesem remedies?

Ben je bevallen en moet je nog erg wennen aan je nieuwe leven?

Maak dan een afspraak voor een Bach bloesem consult.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op: 
 • 010 - 4.100.185 & 06 - 45 62 42 75

Je kunt ook een bericht sturen naar: [email protected]

Wil je zelf een Bach bloesem therapie samenstellen?: klik hier

De Bach bloesem remedies kunnen zoals in de beschrijving aangegeven een ondersteuning bieden op geestelijk en lichamelijk gebied. Genezing wordt op geen enkele manier toegezegd. Bij aandoeningen of behandelingen bij ziekten verzoeken wij u zich tot een erkend therapeut of arts te wenden. Geen van deze producten, op welke wijze dan ook , vervangt een bezoek aan een arts of psycholoog.
 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu