Bach bloesem remedies voor dieren - Bach Bloesem Remedies

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Informatie:
Dieren hebben ook emoties en dus gevoelens.

Elke diersoort heeft zijn eigen natuurlijke gedrag en behoeftes. Net als mensen hebben dieren emoties. Soms zijn ze onrustig, ge├»rriteerd of gewoon neerslachtig. Gelukkig kunnen we iets doen om het dier te helpen de problemen te overwinnen. 

Bij probleemgedrag is het advies om eerst het dier door de dierenarts te laten onderzoeken. Lichamelijke oorzaken zoals ziekte en pijn kunnen een oorzaak zijn voor emotionele onbalans en het ontstaan van probleemgedrag.

Bach bloesem remedies kunnen helpen de veranderingen in het gedrag van uw dier door te voeren. Bach bloesem remedies zijn speciaal samengesteld om dieren te helpen de positieve kanten van zichzelf te ontdekken en drempels over te stappen die hen ervan weerhouden een gelukkig leven te leiden.

Welke emoties hun leven ook be├»nvloeden zoals angst, onzekerheid, onrust Bach bloesem remedies kunnen hen helpen deze gevoelens te overwinnen. Bach bloesem remedies kunnen ook gebruikt worden voor dieren in een herstelperiode of als ze zich niet lekker voelen. Het dier kan met behulp van de bloesems zich beter en meer ontspannen voelen en/of zijn energie hervinden.


Enkele toepassingen van Bach bloesem remedies voor dieren:
  • Dieren uit een asiel of met een traumatisch verleden kunnen dat niet loslaten en er een bepaald gedrag aan overhouden. Dieren die een geliefd maatje of persoon hebben verloren kunnen zich verdrietig en alleen voelen en zelfs rouwen. De meest geschikte Bach bloesem in deze situaties is Star of Bethlehem.

  • Dieren die verlegen zijn kunnen gebaat zijn met de Bach bloesem: Mimulus.

  • Dieren die onzeker zijn en daardoor afwachtend zijn in uitdagingen kunnen baat hebben bij de Bach bloesem: Larch.

  • Dieren die moeite hebben om te wennen of zich aan te passen aan veranderde situaties, bijvoorbeeld een verhuizing, de komst van een nieuwe soortgenoot of een verblijf in een pension, kunnen gebaat zijn met de Bach bloesem: Walnut.

  • Dieren die altijd overenthousiast en te uitbundig zijn kunnen met de Bach bloesem Vervain weer in balans gebracht worden.

  • Wanneer het dier steeds weer dezelfde fouten maakt, zoals het steeds weer dezelfde gevaarlijke situatie opzoeken welke nadelig voor hem is, dan kan het dier gebaat zijn met de Bach bloesem: Chestnut Bud.


Soms is het lastig om uw dier zelf te behandelen en kunt u gebaat zijn om met onze hulp een Bach bloesem remedie voor uw huisdier samen te stellen. Wij kunnen door af te stemmen op uw (huis)dier precies aanvoelen wat er speelt aan emoties en gevoelens.

Zou je meer willen weten?
Heb je een uitdaging met uw huisdier?

Maak dan gerust een afspraak voor een Bach bloesem consult voor dieren.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op: 
  • 010 - 4.100.185 & 06 - 45 62 42 75

Je kunt ook een bericht sturen naar: [email protected]

Als je zelf een Bach bloesem therapie voor je huisdier samen wilt stellen: klik hier

De Bach bloesem remedies kunnen zoals in de beschrijving aangegeven een ondersteuning bieden op geestelijk en lichamelijk gebied. Genezing wordt op geen enkele manier toegezegd. Bij aandoeningen of behandelingen bij ziekten verzoeken wij u zich tot een erkend therapeut of arts te wenden. Geen van deze producten, op welke wijze dan ook , vervangt een bezoek aan een arts of psycholoog.
 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu