Bach en hooggevoelig zijn - Bach Bloesem Remedies

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Informatie:
Sommige mensen intelligenter zijn dan anderen maar weer anderen zijn weer gevoeliger. Iemand die zeer gevoelig is noemen we een hooggevoelig persoon of ook wel een High Sensitive Person (HSP) genoemd.

Wat betekend hooggevoelig zijn?
Iemand die hooggevoelig is wordt geboren met een bepaalde eigenschap die ervoor zorgt dat hij/zij zich bewust is van allerlei subtiele boodschappen zowel innerlijke als van buitenaf. Het gaat er niet om dat ogen en oren beter zijn. Het gaat erom dat informatie die wordt ontvangen grondiger wordt verwerkt.

Hooggevoeligheid is een eigenschap van het zenuwstelsel in combinatie met de hersenen. Ongeveer 20% van de bevolking is hooggevoelig. Het is waarschijnlijk een erfelijke eigenschap, die evenveel voorkomt onder mannen als vrouwen. Hier is al veel onderzoek naar gedaan waardoor er nu veel bekend is waardoor mensen die hooggevoelig zijn er veel beter mee om kunnen gaan.

Veel hooggevoelige personen ervaren in eerste instantie dan ook last van hun eigenschap. Ze vragen zich af of er iets mis is met hen. Zij hebben de neiging zichzelf te willen veranderen. Hun eigenschap te onderdrukken of negeren. Door het bewustzijn en accepteren van de eigen hooggevoeligheid kan deze echter van een valkuil en een last, tot een kwaliteit en een gave worden.

Hooggevoelig zijn kan sterk van invloed zijn op werk, het persoonlijk leven en relaties. Het is een eigenschap die in onze hectische, westerse maatschappij, waar de nadruk ligt op verstand en ratio, niet erg wordt gewaardeerd.

Wat kunnen de Bach bloesem remedies voor je betekenen als je hooggevoelig bent?
Als hooggevoelig persoon ervaar je veel emoties van anderen en heb je soms ook het gevoel dat je in een emotionele achtbaan zit omdat je zo gevoelig bent.

Bach bloesem remedies kunnen een hooggevoelig persoon weer op onbewust niveau in balans brengen.

De 38 remedies zijn ondergebracht in 7 groepen die met emoties te maken hebben:
1. Angst
2. Onzekerheid
3. Onvoldoende interesse in het hier en nu
4. Eenzaamheid
5. Overgevoeligheid voor invloeden en idee├źn
6. Moedeloosheid of wanhoop
7. Overbezorgdheid om het welzijn van anderen.

Heb je behoefte aan wat meer emotionele rust?
Ervaar je angsten die je op wilt lossen?

Ben je hooggevoelig en wil je wat meer innerlijke rust?

Stel dan nu zelf je Bach bloesem remedie therapie samen: klik hier

Heb je begeleiding nodig om beter met je hooggevoelig zijn om te kunnen gaan?
Heb je een advies nodig over welke Bach bloesem remedie therapie je gebruiken kunt?

Wij zijn telefonisch bereikbaar op: 
  • 010 - 4.100.185 & 06 - 45 62 42 75

Of stuur een bericht naar: [email protected]

De Bach bloesem remedies kunnen zoals in de beschrijving aangegeven een ondersteuning bieden op geestelijk en lichamelijk gebied. Genezing wordt op geen enkele manier toegezegd. Bij aandoeningen of behandelingen bij ziekten verzoeken wij u zich tot een erkend therapeut of arts te wenden. Geen van deze producten, op welke wijze dan ook , vervangt een bezoek aan een arts of psycholoog.

 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu