Tarieven en informatie - Bach Bloesem Remedies

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

De website over de Bach bloesem remedies is een onderdeel van
 Para Centrum “De Roos”Meer info: www.paracentrumderoos.nl

Een consult:
30 min.  € 30,00
60 min.  € 60,00
90 min.  € 80,00

Reiskosten + € 0,30 per kilometer.

Alle overige tarieven staan op de desbetreffende pagina’s vermeld.

Informatie.
  • Als een consult, een sessie of een behandeling niet binnen de praktijk Para Centrum “De Roos”plaatsvindt dan worden er naast het bovenstaande tarief reiskosten in rekening gebracht.
  • Na ieder consult, sessie of behandeling dient de betaling contant plaats te vinden tenzij anders is afgesproken.

Bij annulering van een afspraak:
  • Een afspraak kan tot 24 uur van tevoren kosteloos afgezegd worden.
  • Bij annulering binnen 24 uur behoudPara Centrum “De Roos”  het recht voor de kosten van de afspraak in rekening te brengen.

Algemene voorwaarden Para Centrum “De Roos”:
  • Er zijn algemene voorwaarden van toepassing op alle afspraken, consulten, sessies, behandelingen, cursussen, workshops en individuele coaching trajecten binnen de praktijk van Para Centrum “De Roos”
  • Als u een afspraak, een consult, een sessie, een behandeling aangaat of deelneemt aan een cursus, workshop en individueel coaching traject binnen de praktijk van Para Centrum “De Roos” dan gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van Para Centrum “De Roos”.
  • Alle consulten, afspraken, cursussen, sessies en behandelingen kunnen nooit worden gezien als vervanging van de reguliere geneeskunst. Het kan echter mogelijk eventueel wel een aanvulling zijn.

Klik hier voor de Algemene Voorwaarden van Para Centrum “De Roos”.

Para Centrum “De Roos” veronderstelt dat de algemene voorwaarden bij u bekend zijn alvorens een afspraak te maken voor een consult, een sessie, een behandeling, een bestelling te plaatsen of deel te nemen aan een of meerdere activiteiten binnen de praktijk van Para Centrum “De Roos”.

De Bach bloesem remedies kunnen zoals in de beschrijving aangegeven een ondersteuning bieden op geestelijk en lichamelijk gebied. Genezing wordt op geen enkele manier toegezegd. Bij aandoeningen of behandelingen bij ziekten verzoeken wij u zich tot een erkend therapeut of arts te wenden. Geen van deze producten, op welke wijze dan ook , vervangt een bezoek aan een arts of psycholoog.
 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu